За вихідні дні поліцейські розшукали та повернули рідним 4-х зниклих дітей

4 года назад 0

За період вихідних днів працівники поліції Херсонщини розшукали та повернули батькам чотирьох зниклих дітей. З усіма неповнолітніми все добре. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

У Корабельне відділення поліції звернулись вихователі центру соціально-психологічної реабілітації дітей, які повідомили про зникнення неповнолітнього 15-річного вихованця. На розшук хлопця були підняті всі працівники поліції міста. Пошуки неповнолітнього тривали дві доби. Відпрацьовуючи всіх знайомих зниклого один з його друзів повідомив поліцейським, що хлопець може перебувати в районі місцевого автовокзалу. Там поліцейські і знайшли розшукуваного. Він пояснив, що хотів провести час в компанії друзів. Працівники поліції повернули хлопця до центру.

Упродовж години працівники поліції розшукали двох дев’ятирічних хлопчиків у Корабельному районі міста. Їх батьки повідомили поліцейським, що маленькі друзі пішли гуляти і до вечора не повернулися. Працівники поліції встановили місцезнаходження хлопчиків після години пошуків. Зниклі гуляли на майданчику недалеко від власного будинку. Вони розповіли поліцейським, що загрались та забули про час. Правоохоронці відвели неповнолітніх додому та передали батькам.

9-річну дівчинку з міста Олешки, яка після ночівлі у подруги не повернулась додому, поліцейські розшукали через пів години після початку пошуків. Батьки зниклої повідомили, що вони відпустили доньку до подруги на ночівлю та домовились, що вона прийде додому зранку наступного дня. Коли дівчинка не повернулась до 12:00 години батьки зателефонували додому до подружки та дізнались від її мами, що вона відвела їх дитину до під’їзду ще в 8 ранку, але не бачила чи зайшла вона чи ні. Працівники поліції одразу почали пошуки. Дівчинку знайшли в іншому кінці міста. Вона розповіла, що зранку біля під’їзду телефонувала у домофон додому, але їй ніхто не відповів, тому вона пішла гуляти по місту. Правоохоронці відвели дівчинку до батьків, з усіма провели профілактичні бесіди. У відношенні матері працівники поліції склали адміністративний протокол за ст.184 «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей» Кодексу України про адміністративні правопорушення.