За вихідні дні ювенальні поліцейські розшукали та повернули в родини 10 дітей

4 года назад 0

За два вихідні дні працівники ювенальної превенції розшукали та повернули у родини і притулки 10 неповнолітніх. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Всю ніч працівники поліції розшукували 15-річну жительку Нововоронцовського району. Дівчина пішла з дому напередодні ввечері, батьків про своє місцезнаходження не попередила, на телефонні дзвінки не відповідала. Поліцейські провели ряд заходів, поспілкувалися з друзями дівчини, опитали водіїв автобусів, які проходили повз населений пункт. Люди пригадали, що схожу дівчину бачили в місті Нікополь Дніпропетровської області, там вона нібито шукала роботу. Туди негайно виїхали правоохоронці і виявили неповнолітню на АЗС, де вона просила влаштувати її на роботу. Поліцейські відвезли неповнолітню додому та передали батькам. Дівчина пояснила, що рідні не можуть забезпечити її всім необхіднім, тому вона вирушила на пошуки підробітку. З дівчиною поліцейські провели профілактичну бесіду.

У Генічеську зникла 14-річна дівчина. Вона пішла гуляти і вночі додому не повернулася. На пошуки неповнолітньої орієнтували особовий склад відділу поліції. Дівчину виявили через кілька годин на Арабатській Стрілці. Вона йшла уздовж траси. Працівники поліції відвезли дівчину додому і передали матері. Неповнолітня пояснила, що вирішила прогулятися до моря, де на неї нібито чекали друзі. З дівчиною працівники поліції провели профілактичну бесіду.

З притулку самовільно пішла 16-рчна дівчина-сирота. Вихователям вона пояснила, що піде в гості до подруги. Але ввечері не повернулася і адреси подруги не надала. За кілька годин пошуків працівники поліції виявили дівчину в Херсоні на пляжі. Неповнолітня пояснила, що захотіла провести час з друзями. Дівчину повернули до притулку.

У смт Каланчак зникла 13-річна дівчина. Її рідні повідомили, що після гостювання у сестри їх донька додому не повернулася. Через годину пошуків поліцейські виявили дівчину у інших родичів, з нею було все добре. Школярка пояснила, що забула попередити батьків про своє місцезнаходження.

П’ятьох дівчат віком від 13 до 16 років, які втекли з притулку, ювенальні поліцейські виявили на пляжі в Херсоні. Неповнолітні пояснили, що хотіли купатися і засмагати, тому пішли без дозволу. Дівчат повернули у притулок, з ними поліцейські провели профілактичні бесіди.

У місті Каховка працівники поліції розшукали 8-річного хлопчика, який після прогулянки не повернувся додому. Матері син пояснив, що йде в гості до подружки, але він там не з’являвся. Приблизно через годину пошуків працівники поліції виявили хлопчика на одній з вулиць у компанії однолітка. Неповнолітній пояснив, що передумав йти до подруги, тому що зустрів товариша і вирішив гуляти з ним. Поліцейські провели хлопчика додому і передали матері.