Затримали підозрюваного у жорстокому вбивстві жінки в центрі Херсона

7 лет назад 0

23 квітня о…

Поліцейські виявили на тілі жінки численні колото-різані рани в області груді. За даним фактом було відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічного ув’язнення.

За словами начальника Головного управління Національної поліції в Херсонській області Артура Мєрікова, для розкриття цього злочину була створена спеціальна слідчо-оперативна група, призначено ряд необхідних експертиз. На розшук підозрюваного був задіяний особовий склад поліції міста Херсона та патрульної поліції. В ході проведених оперативно-розшукових заходів упродовж трьох годин оперативники встановили особу зловмисника. Ним виявився 47-річний житель Херсона, раніше судимий за скоєння вбивства. Ввечері підозрюваного затримав екіпаж патрульної поліції та доставив його до Херсонського відділу поліції.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Херсонської області