Звіт Патрульної поліції Херсона на період травневих свят.

3 года назад 0

У Патрульних поліцейських  він був доволі насиченим. Дякуючі ім сьогодні на вулицях міста у період свят було спокійноі. Інспектори роти тактико-оперативного реагування разом із колегами з інших підрозділів поліції міста та області охороняли громадський порядок під час ходи та урочистих заходів, присвячених Дню Перемоги.

Ще частина патрульних забезпечували перекриття руху транспортних засобів на відрізках доріг у напрямку цвинтарів. Це було потрібно задля створення належних умов для відвідування міських кладовищ під час проведення поминальних заходів.

 

Крім регулювання руху, охоронці порядку за потреби допомагали громадянам. Так, до інспекторів, які на той час несли службу неподалік Комишан, звернувся літній чоловік. Він повідомив, що після відвідування могил рідних йому стало зле й попрохав викликати карету швидкої. Патрульні негайно зателефонували на лінію 103, а до прибуття лікарів заспокоювали громадянина поважного віку й надавали йому домедичну допомогу. Потім його госпіталізували.
А інші екіпажі в цей час обслуговували виклики з лінії 102, стежили за дотриманням правил дорожнього руху та запобігали порушенням громадського безпеки.

Загалом же заходи пройшли без грубих порушень громадського порядку. Про це повідомляє Патрульна поліція на своїй сторінці у Фейсбук.