27 порушень правил карантину виявили у Білозерському районі

3 года назад 0

Білозерське відділення поліції повідомляє, що в районі триває робота COVID-патрулів, до складу яких входять представники райдержадміністрації, органів місцевого самоврядування, Держпродспоживслужби та Білозерського відділення поліції Херсонського ВП ГУНП в Херсонській області.

Робота ведеться у посиленому режимі, перевіряють заклади торгівлі та обслуговування населення щодо дотримання протиепідемічних заходів у зв’язку з поширенням коронавірусної інфекції. Першочергово увага спрямовується на проведення профілактичної та інформаційно – роз’яснювальної роботи щодо запобігання розповсюдження у районі респіраторного захворювання СOVID-19.

Наряди патрулюють парки, сквери, перевіряють магазини та заклади харчування, пасажирський транспорт, проводять роз’яснювальну роботу із перевізниками та представниками торгівлі. Громадянам пояснюється важливість дотримання маскового режиму у транспорті та інших громадських місцях.

Так, за результатами рейдів було виявлено 27 порушень правил карантину, з них 9 протоколів складено працівниками Держпродспоживслужби та 18 працівниками поліції.