68 питань винесено на розгляд чергової сесії, – рішення президії

4 года назад 0

Сьогодні, 26 лютого, під головуванням Владислава Мангера відбулось засідання президії обласної ради VІІ скликання з підготовки чергової ХХХІІ сесії Херсонської обласної ради.

У ході плідного, а з деяких питань і дискусійного, обговорення було підтримано винесення на розгляд чергової сесії 68 питань порядку денного.

Більша частина питань стосувалася внесення змін до обласних програм, всі з яких пройшли розгляд на профільних комісіях та повністю готові до подальшого затвердження. Також депутатами були опрацьовані питання соціального, комунального та екологічного спрямування, земельні питання, а також подальше функціонування закладів охорони здоров’я у рамках нинішньої реформи.

Разом з цим, на ХХХІІ сесії попередньо планується підтримати два звернення до Кабміну. Одне щодо проблемних питань реформування галузі медицини, зокрема у частині фінансування, ініційоване заступником голови облради Оксаною Рукавішніковою. Інше – щодо безперебійного газопостачання мешканців Генічеського району Херсонської області.

Нагадаємо, чергова ХХХІІ сесія Херсонської обласної ради відбудеться 28 лютого. Початок пленарного засідання о 10:00.