Андрій Гордєєв представив нового директора ДП «Скадовський морський торговельний порт»

6 лет назад 0

11 квітня голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв представив нового виконуючого обов’язки директора державного підприємства «Скадовський морський торговельний порт». Згідно з наказом Міністерства інфраструктури України від 6 квітня 2018 року ним став Олексій Нікішенко. Очільник Херсонщини зауважив, що Олексій Нікішенко призначений на випробувальний термін – 3 місяці. За цей час всі (від вищого керівництва до працівників підприємства) повинні побачити динаміку розвитку порту. За результатами цього періоду буде вирішено питання про його подальшу роботу на керівній посаді.

У свою чергу новопризначений керівник ДП подякував за довіру та запевнив, що відродити порт можливо завдяки взаємодії влади та інвесторів. 

Довідка:
Порт розташований на березі Джарилгацької затоки Чорного моря. В наявності 8 причалів загальною довжиною 1100,6 метрів. В експлуатаційному стані знаходяться 3. У порту є 4 підйомні крани вантажопідйомністю від 5 до 21 тонни. Портовий флот складається з 3 суден. Чисельність працюючих – 54 особи. Порт має розвинену інфраструктуру, систему енергопостачання, зручні морські підходи та може приймати судна з осадкою до 6 метрів і вантажопідйомністю до 6 тис. тонн.

Херсонська ОДА