Арабатська стрілка під пильним контролем фіскалів області

5 лет назад 0

Сьогодні та вчора спеціалісти Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі та працівники відділення поліції порту «Херсон» Херсонського відділення поліції Головного управління Національної поліції у Херсонській області продовжують проведення контрольно-перевірочних заходів, спрямованих на дотримання податкового та іншого законодавства, на морському узбережжі Арабатської стрілки Херсонщини. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

На території Генгорки учасники рейду перевірили підприємницьку діяльність з надання розважальних послуг на водних атракціонах: катамарана та бананах без належної державої реєстрації.

Під час перебування у місцях масового відпочинку на солоному озері у с. Щасливцево контролерів «здивували» підприємці, які влаштували власну зону «безліцензійної» торгівлі, здійснювали роздрібну торгівлю алкогольними напоями без державної реєстрації та дозвільних документів. Представники патрульної поліції склали протокол та вилучили алкогольні напої. Також учасники групи встановили факти незаконної реалізації риби та морепродуктів, надання послуг «псевдотаксі», та незаконну діяльність пансіонату.

У всіх випадках порушники отримали 9 протоколів про адміністративну відповідальність за здійснення господарської діяльності без державної реєстрації та дозвільних документів за ч. 1 ст. 164 КУпАП України. Розмір адміністративного штрафу за діяльність без державної реєстрації складає 17000 — 34000 гривень. Перевірки тривають.