Бериславські дільничні поліцейські викрили зухвалих грабіжників

5 лет назад 0

Внаслідок пограбування 22-річний житель одного з сіл Бериславського району зазнав легких тілесних ушкоджень та позбувся мобільного телефона. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Приблизно о 23:00 заявник повертався пішки з клубу в рідне село. На трасі біля нього зупинився автомобіль «ВАЗ», з якого вийшли двоє невідомих і стали вимагати віддати цінні речі. Заявник почав тікати, зловмисники на автомобілі його наздогнали і, відчинивши дверцята, вдарили потерпілого, від чого він впав на землю. Один зі зловмисників вибіг з авто і намагався силою відібрати у заявника телефон, але він чинив опір і вкотре намагався втекти. Нападник побіг слідом, а його спільник їхав за ними на автомобілі. Наздогнавши потерпілого, невідомі побили його та відібрали мобільний телефон.

Як повідомив начальник Бериславського відділу поліції Вадим Ковальчук, особи зловмисників встановили дільничні офіцери поліції. Одним із затриманих виявився 20-річний місцевий житель, інший – це 19-річний херсонець, який перебував у розшуку в місті Одеса за збут наркотиків. Встановлено, що зловмисники здали телефон потерпілого в ломбард. Чоловіки перевіряються на причетність до скоєння інших кримінальних правопорушень на території району.

Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.