Бібліотека для дітей ім. Дніпрової чайки святкує 28-му річницю Дня Незалежності України

5 лет назад 0

Комунальний заклад «Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової чайки» Херсонської обласної ради святкує 28-му річницю Дня Незалежності України.

22 серпня в святковій залі бібліотеки зібрались справжні патріоти нашої України – читачі, запрошені гості та відвідувачі бібліотеки.

Наш народ має тисячолітню історію. Він зародив Запорізьку Січ, славнозвісну Києво-Могилянську академію. Україна виплекала великих та видатних людей, таких як: Петро Сагайдачний, Богдан Хмельницький, Григорій Сковорода, Устим Кармелюк. Цей перелік, можна продовжувати вічно і доповнювати іменами наших сучасників, які прославляють нашу Батьківщину.

Наша країна зазнавала болю і великих втрат, але не зважаючи ні на що не скорилася, а народ завжди мав віру у світле майбутнє. Хвилиною мовчання було вшановано воїнів, які віддали своє життя за наше славне майбутнє, за нашу країну.

Привітати всіх присутніх зі святом завітали учасники зразкового вокального ансамблю «Орхідея» Святослав Мандра та Анна Кохановська (керівник Ольга Кузнецова). Постійна читачка нашої бібліотеки Марія Ященко подарувала гостям пісню «Україна-це ти». Глядачів зачарували своїми голосами вихованці музичної студії «Мікс» – Олександра Доценко, Аліна Педан, Олег Лопаткін, Олександр Родик та Анастасія Крапчук (керівник Вікторія Єрьоміна).

На наших очах відбуваються великі зміни в нашій країні і з кожним роком вона стає тільки краще та гарніше. Зараз на українській землі вільно звучить рідна мова та солов’їна пісня. Нам треба бути гідними того, що маємо, берегти свої традиції та звичаї. Бути вільними і незалежними на своїй богом даній землі. І головне любити свою Україну!