Більше двохсот громадян отримали послуги мобільного сервісного центру МВС

7 лет назад 0

Із травня на Херсонщині почав роботу пересувний сервісний центр МВС. За перші два місяці роботи більше двохсот громадян отримали сервісні послуги, за які до місцевих бюджетів надійшло понад 10,5 тисяч гривень.

Протягом травня-червня МСЦ 14 разів побував у Великолепетиському районі, мешканці якого виявилися найактивнішими в області. Фахівці надали 212 сервісних послуг, серед яких 198 реєстраційних операцій та 7 замін посвідчення водія, прийняли 7 запитів на отримання довідок про відсутність судимості, а також надали понад дві сотні консультацій.

Кошти за надані адміністративні послуги перераховуються до місцевого бюджету населеного пункту, в якому працює МСЦ МВС. Таким чином до бюджету смт. Велика Лепетиха надійшло майже 8 тисяч гривень, с. Мала Лепетиха – більше 2,6.

Скористатися пересувним сервісом дуже просто. Для цього необхідно надати заявку до органу місцевого самоврядування та замовити виїзд МСЦ. Адже відтепер громадяни в різних куточках області мають змогу отримати найпопулярніші послуги сервісних центрів МВС на місці.

РСЦ МВС у Херсонській області