Через пиятику з товаришем херсонець отримав 4 адмінматеріали від патрульних

5 лет назад 0

Учора близько 9-ї години ранку патрульні отримали черговий виклик. Заявник повідомляв, що на вулиці Гмирьова водій автомобіля Fiat Doblo порушує ПДР. Про це повідомляє Патрульна поліція Херсонської області.

На місці інспектори побачили вказаний транспортний засіб, який саме рухався вулицею. На очах у поліцейських автомобіль зупинився і звідти вишли два громадянина. Охоронці порядку зупинили обох. У чоловіків патрульні під час спілкування помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Громадянин, який перебував за кермом, почав висловлюватись у бік інспекторів нецензурною лайкою, хапати за формений одяг, провокувати бійку. На зауваження й попередження поліцейських він не реагував.

Патрульні його затримали та доправили до Корабельного відділення поліції. Там водій розповів, всю ніч із товаришем вживали спиртне, адже від останнього пішла дружина. Однак від проходження огляду за допомогою алкотесту «Драгер» на місці та в медичному закладі громадянин у встановленому законом порядку відмовився. Також він не мав водійського посвідчення. На 52-річного херсонця патрульні склали адмінматеріали за ст. 126 (Керування без відповідних документів), ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), ст. 173 (Хуліганство) та ст. 185 (Непокора вимозі поліцейського) КУпАП.

Загалом минулої доби інспектори задокументували 4 випадки керування в нетверезому стані.