Члени «мандатної» комісії підготували сесійні питання

5 лет назад 0

Двадцять питань порядку денного більш ніж за три години розглянула постійна комісія обласної ради мандатної, з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, захисту прав і свобод людини, законності і правопорядку, боротьби з корупцією, з питань місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою. Головував на зібранні заступник голови ХОДА, депутат Херсонської обласної ради Дмитро Бутрій.

Перед «бюджетною» сесією депутати заслухали звіт директора Департаменту фінансів ХОДА Наталії Вітренко про виконання до обласного бюджету за 9 місяців та про обласний бюджет на 2019 рік.

Також члени комісії погодили програму соціально-економічного та культурного розвитку області; проголосували за фінансування антитерористичних заходів на поточний рік; підтримали придбання необхідної техніки для працівників управління «Корпусу оперативно-раптової дії» ГУНП в Херсонській області тощо.

Загалом на розгляд сесії буде винесено 2 питання з розглянутих на комісії. Остаточне рішення по кожному з них прийматиме депутатський корпус, який збереться на чергову сесію у п’ятницю, 14 грудня.