Депутати Херсонської облради підтримали важливі питання щодо діяльності комунальних закладів культури

5 лет назад 0

Херсонська обласна рада активно працює над розвитком та вдосконаленням своїх комунальних закладів культури. Під час сьогоднішньої сесії було прийнято декілька важливих рішень у даному напрямку.

Так, депутати надали згоду комунальній установі з капітального будівництва та експлуатації Херсонської обласної ради на будівництво автономної котельні для теплопостачання будівлі іншого комунального закладу – Херсонського обласного краєзнавчого музею.

Крім того, обласна рада передала майно на баланс Херсонській обласній комунальній аварійно-рятувальній службі. Мова йде про штучну ялинку з прикрасами, на які право оперативного управління мало комунальне підприємство «Кіновідеопрокат», та 3D-піксельну гірлянду, яка знаходилася на балансі Департаменту культури, туризму та курортів Херсонської обласної державної адміністрації.

Також депутати підтримали рішення «Про передачу театральних крісел, балансоутримувачем яких є «Херсонське музичне училище» Херсонської обласної ради». 270 таких крісел надійдуть у користування іншого комунального закладу – «Обласного палацу культури».