Дівчина вигадала історію з вагітністю та обманом заволоділа грошима свого хлопця

6 лет назад 0

18-річна жителька Новотроїцького району шахрайським шляхом заволоділа майже 15 тисячами гривень свого хлопця, повідомляє Відділ комунікації поліції області.

Поки коханий був на заробітках за кордоном, дівчина повідомила йому про свою вагітність. Спочатку попросила надіслати їй 2 тисячі гривень на переривання вагітності. Пізніше зателефонувала і сказала, що залишила дитину і їй потрібні гроші на лікування. Хлопець перевів їй 8 тисяч гривень. Періодично вона надсилала йому фото нібито її УЗД. Ошуканий продовжував надсилати їй гроші. А через 9 місяців вона повідомила, що народила сина і їй знов потрібні кошти.

Дізнавшись щасливу новину, хлопець сказав, що через кілька днів повернеться із заробітків і привезе гроші. Після чого він зателефонував знайомій і попросив навідати молоду матір і новонародженого, щоб перевірити, чи не потрібна їм допомога. На що знайома повідомила, що дівчина не була вагітною і весь час гуляла з іншими чоловіками.

Сама ж дівчина пояснила, що терміново потребувала грошей, тому вигадала історію з вагітністю. Гроші вже колишнього хлопця вона витратила на власні потреби.

Як повідомив начальник Новотроїцького відділення поліції Сергій Леона, відкриті кримінальні провадження за ч.1,2 ст.190 Кримінального кодексу України «Шахрайство». Дівчині може загрожувати штраф, виправні роботи, обмеження волі до 5 років, або позбавлення волі до 3 років.