“Дніпро” (Херсон) – срібний призер чемпіонату Української хокейної ліги

5 лет назад 0

Прапори, кульки та лозунги. Так яскраво фан-клуб хокейного клубу «Дніпро» зустрічає херсонську команду, яка стала срібним призером чемпіонату Української хокейної ліги.
Срібний призер чемпіонату Української хокейної ліги, цей титул став першим в історії клубу та для усього херсонського хокею.
До розіграшу плей-офф херсонська команда підійшла на третьому місці в регулярному чемпіонаті з 89 заліковими пунктами. У чверть фіналі наші «щуки» протистояли київським «Льодовим Вовкам» і, вигравши серію з рахунком 2: 0, пройшли у півфінал. Дуже важким для команди став поєдинок проти «Кременчука», проте наші хокеїсти проявили характер і в сьомому вирішальному матчі здобули перемогу, виборовши путівку в фінал. Остання гра пройшла в донецькому місті Дружківка. «Дніпро» вийшов на льодову арену проти «Донбасу», поєдинок за перемогу вийшов гострим та принциповим.
Незважаючи на велику відстань з Херсона до Дружківки, а це понад 600 кілометрів, підтримати херсонських щук у відповідальному матчі приїхав їх фан-клуб.
Кирило Бондаренко забив шайбу у вирішальному матчі, прошивши наскрізь ворота супротивників. Нападник «Дніпра» ділиться, матч видався складним та напруженим.
Два тренування щодня по дві години. Головний тренер Херсонського хокейного клубу Дмитро Підгурський розповідає: команда посилено готувалася до кожного матчу у лізі. Не обходилося і без травм, але хлопці все одно виходили на арену та билися за результат.
Автографи, спільне фото та багато теплих слів. Хокеїсти зізнаються, така підтримка надихає та стимулює до нових досягнень.
Створення професійної хокейної команди у Херсоні розширило хокейні горизонти нашої країни. А здобуття срібла в Українській хокейній лізі у першому ж сезоні вже закріпило ім’я клубу «Дніпро» на спортивній арені держави.