До Херсонського прикордонного загону прибули молоді лейтенанти

7 лет назад 0

Для подальшого проходження служби до Херсонського прикордонного загону прибули молоді офіцери — випускники Національної Академії Державної прикордонної служби ім. Богдана Хмельницького.

За чотири роки навчання вони отримали великий теоретичний багаж знань, які тепер необхідно буде застосовувати на практиці. До того ж, з 2014 року, у зв’язку з веденням бойових дій на сході країни, програма навчання в Академії змінилась і тепер значна увага приділяється бойовій підготовці курсантів. Сучасний молодий офіцер-прикордонник навчений керувати підрозділом як у мирний час, так і підчас бойових дій, пройшов курси тактичної медицини та вміє управляти бронетехнікою.

Новоприбулих лейтенантів представили колективу прикордонного загону, ознайомили із специфікою ділянки відповідальності, а також за кожним закріпили офіцера-наставника, який протягом найближчого року буде допомагати у встановлені на посаді.

Після проведених заходів, молоді офіцери вибули до своїх нових підрозділів, де на них чекає не легка, але почесна місія — охороняти державний кордон України.

Прес-служба Херсонського прикордонного загону