«Екологічна» комісія доповнила порядок денний сесії своїми питаннями

4 года назад 0

Майже 20 питань порядку денного розглянула постійна комісія обласної ради з питань земельних відносин та екології й винесла свої «профільні» питання на розгляд сесії.

Так, комісія погодилась із проєктом змін до обласного бюджету Херсонської області на 2020 рік. Проте голова комісії, депутат Херсонської обласної ради Сергій Рибалко запропонував включити до витрат 20 тис. грн на виготовлення буклетів щодо боротьби із амброзією. Як відомо, члени комісії дуже прискіпливо ставляться до цієї проблеми і не раз включалися у роботу з цього питання. Також депутати підтримали проєкти змін до програми соціально-економічного та культурного розвитку Херсонської області на 2020 рік і Стратегію розвитку Херсонської області на період 2021-2027 років тощо.

Проте питання щодо створення об’єктів природно-заповідного фонду – заказників місцевого значення «Карадай» та «Острів Каланчак», а також розгляд звернення Каланчацької районної організації Українського товариства мисливців і рибалок щодо здійснення виїзду для вирішення спірного питання користування мисливськими угіддями депутати відклади для більш детального вивчення.

Два з 18 питань винесла постійна комісія обласної ради з питань земельних відносин та екології на розгляд сесії Херсонської обласної ради, яка відбудеться 28 лютого 2020 року.