Фіскали Херсонщини урочисто зустріли колег із зони АТО

6 лет назад 0

Вчора, фахівці Головного управління ДФС у Херсонській області урочисто зустрічали своїх колег — працівників податкової міліції, які після ротації повернулися із зони проведення АТО на рідну землю.

У вітальному слові начальник фіскальної служби області Ігор Клим привітав бійців із щасливим поверненням до рідного міста, висловив вдячність за вірність присязі, сумлінне виконання службових обов’язків та проявлений героїзм.

«Пишаюся тим, що в наших лавах несуть службу патріоти України, які в надскладних умовах та з гідністю стоять на захисті економічних інтересів держави. Ваша бездоганна праця – є достойним прикладом для усіх нас. Бажаю вам мирного неба над головою, щастя та радості», — підкреслив Ігор Клим, очільник фіскального відомства регіону.

Приємною несподіванкою для хлопців стала висока оцінка їх професіоналізму. За значний особистий внесок у розвиток фіскальної служби, забезпечення виконання завдань щодо боротьби зі злочинністю у сфері оподаткування та бюджетній сфері, багаторічну самовіддану працю та з нагоди повернення із зони АТО чотири офіцери отримали іменні Подяки від голови Херсонської обласної державної адміністрації Андрія Гордєєва.

Наостанок співробітники податкової міліції подякували керівництву фіскального відомства та колегам за теплі й щирі привітання та постійну підтримку.

Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області