Футбольний клуб «Кристал» переміг у першому матчі чемпіонату області

7 лет назад 0

Стадіон «Старт», що біля Дніпровського ринку, давно не бачив стільки глядачів на власних трибунах. А все через те, що сюди завітав матч першого туру чемпіонату Херсонської області з футболу.

Саме тут дебютував в офіційних змаганнях, щойно створений, Муніципальний футбольний клуб «Кристал» Херсон. Маючи на меті повернення до змагань під егідою Професійної футбольної ліги, херсонці тільки починають свій шлях, роблячи перші кроки у чемпіонаті області. Варто сказати, що в дебютній зустрічі суперник був далеко не з легких – СК «Каховка», яка, за деякими чутками, теж має на меті участь у чемпіонаті України серед команд другої ліги. Матч, як і очікувалося, видався важким для обох команд: багато єдиноборств і справжньої чоловічої боротьби за кожен м’яч. Херсонці достатньо швидко відкрили рахунок. Сергій Цой виконав штрафний, на який зреагував воротар каховчан, проте першим на добиванні був Андрій Барладим – 1:0. Після пропущеного м’яча, гості заволоділи ігровою ініціативою, що не приносило їм особливої користі і тільки ближче до завершення першого тайму, скориставшись вільною зоною в захисних порядках херсонців, СК «Каховка» вдалося відігратися – 1:1. 

Друга частина зустрічі так само пройшла у рівній, напруженій боротьбі, обидві команди не мали особливих нагод відзначитися. Але врешті решт дався в знаки фактор присутності у складі херсонців досвідчених футболістів . Саме вони зуміли провести стрімку атаку, котру каховчани змушені були зупиняти фолом у своєму карному майданчику. Арбітр призначив пенальті, який впевнено реалізував Олексій Мазуренко. 2:1 . МФК «Кристал», на чолі якого декілька днів тому став відомий херсонський футболіст і тренер Сергій Шевцов, здобуває свою дебютну перемогу. Діями ж самої команди, в якості головного тренера, керував Олександр Овчинніков!

Неможливо не відмітити також і вболівальників МФК «Кристал» Херсон, які забезпечили таку шалену підтримку футболістам впродовж всього матчу, якій можуть позаздрити багато команд, виступаючих у всеукраїнських змаганнях! 

За матеріалами прес-служби МФК «Кристал»