Генічеський бізнесмен може отримати штраф за нелегальну автомийку

4 года назад 0

Генічеському власнику автомийки завадили вести «прибуткову» діяльність спеціалісти управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі під час чергового рейду по легалізації фізичних осіб — підприємців у Генічеському районі. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Бізнесмен впевнено провадив підприємницьку діяльність, кмітливо порахував вартість послуг, які надійдуть до власного гаманця. Тільки от із державною реєстрацією власної справи не поспішав, та й про сплату відповідних податків і зборів до бюджету не потурбувався.

Тепер зробити все відповідно вимог діючого податкового законодавства йому «допоможе» протокол про адміністративну відповідальність за ведення господарської діяльності без державної реєстрації та дозвільних документів із розміром адміністративного штрафу до 34000 гривень. Матеріали будуть передані до Херсонського міського суду для притягнення до відповідальності.

Перевірки з питань легалізації підприємницької діяльності та найманої праці тривають.