Голова Херсонської ОДА відвідав зону АТО

7 лет назад 0

4 липня голова Херсонської облдержадміністрації Андрій Гордєєв разом з командою патріотів перебував у зоні АТО, на околицях Донецька, щоб привітати бійців 57 окремої мотопіхотної бригади з триріччям їх утворення. У подарунок військовим передали електрогенератор, так потрібний у військово-польових умовах, а також овочі та фрукти від небайдужих херсонських фермерів.

Протоієрей Сергій Чудинович провів церковну службу для моральної підтримки військовослужбовців, щоб укріпити їхню віру та надії на краще.

57 бригада перебуває під опікою нашої області та особисто Андрія Гордєєва. Він планує розмістити її на території Херсонщинина постійній основі. Вже виділено приміщення для проживання бійців. На даний час розпорядженням Кабміну 57 окремій мотопіхотній бригаді передані фонди колишньої туристичної бази ім.О.Вишні, розташованої у с. Кринки Олешківського району. Тепер заплановано виділити до сфери управління Міноборони ще два об’єкти: гуртожиток та фонди ПТУ № 23, розташовані у с. Новоолексіївка Генічеського району та майновий комплекс за адресою м. Херсон, Бериславське шосе, 40.

Таке «переселення» підвищить рівень обороноздатності регіону, дасть можливість призовникам служити недалеко від місця проживання. Керівництво області зі свого боку забезпечить системне вирішення нагальних проблем бригади, контактування військовослужбовців з владою.

Андрій Гордєєв наголосив: "Важливо розуміти, якою ціною відстоюється незалежність і мир. Тому ми повині докладати максимум зусиль, щоб укріпляти склад бригади та підвищувати її бойову майстерність. Низький уклін бійцям за те, що вони постійно показуютьнезламний патріотизм і вірність Батьківщині".

Херсонська ОДА