Херсонців попереджають про можливі порушення під час виборчого процесу

5 лет назад 0

Херсонський обласний виборчий штаб політичної партії "Сила і Честь" звертається до херсонців з проханням бути кмітливими та уважними – позачергові вибори до Верховної ради 21 липня 2019 року вже «на порозі» і тому, всі ми можемо зустрітись з використанням чорних брудних технологій наших опонентів, що, нажаль, є буденною практикою передвиборчих процесів!

Всі ми добре знаємо, що рейтинг Ігоря Смешка та очолюваною ним ПП «Сила і Честь» стрімко зростає, доказом тому є результат президентських виборів, на яких за нашого лідера більше 1.4 мільйона українців віддали свої голоси!
Цей факт, а також реальні дані соціологічних опитувань напередодні позачергових виборів до Верховної ради, та жорсткі висловлювання лідера партії щодо опонентів, які є «ворогами всередині України», призводить до застосування останніми брудних технологій. Мова йде про заяву Олександра Кіхтенка, яку він умисно зробив лише за декілька днів до дня голосування. Ця заява однозначно спрямована на те щоб внести розбрат та дезорієнтувати прихильників партії та її лідера.

Команда Херсонського обласного виборчого штабу партії "Сила і Честь" підтримує голову партії Ігоря Смешка, відстоює та відстоюватиме всі рішення, які були прийняті на З'їзді партії, що видбувся 8 червня 2019 року.
Тому, просимо громадян України, усіх херсонців, які підтримують Ігоря Смешка та нашу партію, не піддаватись на провокації! Будьте впевненими в тому, що все залежить від кожного з нас, що життя в Україні можливо зробити кращим, та найважливіше — у день виборів прийдіть на виборчі дільниці і висловіть підтримку команді професіоналів партії "Сила і Честь"!
Слава Україні!