Херсонців запрошують до дискусії «Чи створить ЄС робочі місця для молоді?»

7 лет назад 0

Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує взяти участь у дискусійному клубі «Чи створить ЄС робочі місця для молоді?», що пройде 27 квітня у Херсоні.

Захід розпочнеться о 12:00 за адресою вул. Рози Люксембург, 23, конференц зала Херсонського Державного аграрного університету.

Чи повинна держава забезпечувати першим робочим місцем? Що треба зробити, щоб створити нові робочі місця у Херсоні? Чи створить Європа нові робочі місця для молоді на Херсонщині? На ці та багато інших актуальних питань дадуть відповіді наші експерти у ході зустрічі.

Спікери :

• Людмила Лук'янова, віце-президент з міжнародної співпраці Української асоціації студентів, учасниця міні-сесії Європейського молодіжного парламенту, численних міжнародних програм та тренінгів;
• Олексій Заболотний, начальник відділу сім`ї та молоді Управління молоді та спорту Херсонської міської ради;
• Андрій Жнивін, блогер, громадський діяч, Голова ГО «Центр досліджень суспільства»;

• Олександр Синьківський, юрист, випускник школи Помічників Депутатів, Директор Приватної фірми ВАБ;
• Віталій Захарчук, керівник молодіжної громадської організації “НОРМА ВІТА”;
• Катерина Білоконь, керівник відділу соціально-психологічної роботи БТ “Центр суспільних програм”.

Для участі у дискусійному клубі, зареєструйтесь, будь ласка, за посиланням.

Дискусійний клуб проводиться в рамках інформаційного проекту «ЄС: вибір молодого покоління України" який спрямований на поширення інформації про ЄС та процеси євроінтеграції України.

За додатковою інформацією звертайтеся по телефону (044) 425 77 09 або пишіть на e-mail ask@euroquiz.org.ua.

Проект «ЄС: вибір молодого покоління України" є ініціативою та фінансується Представництвом Європейського Союзу в Україні, виконавцем проекту виступає ГО "Фундація “Відкрите суспільство". Партнерами проекту є Міністерство освіти і науки України та Міністерство молоді та спорту України.