Херсонець засуджений на 4 роки ув’язнення за крадіжки з лікарень і шкіл

5 лет назад 0

Зловмисник під виглядом відвідувача заходив у лікарні, де викрадав з кабінетів працівників планшети. У школах скоював крадіжки в обідній час, коли батьки приходили забирати дітей. Чоловік заходив в кабінети, з яких забирав ноутбуки та монітор. Крім того, в лікарні чоловік зірвав золотий ланцюжок з шиї пацієнтки. Загальна сума збитків, завдана потерпілим, становить майже 30 тисяч гривень. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зловмисника вдалося затримати після того, як він вкотре забрав ноутбуки зі школи. Вийти непоміченим йому не вдалося. Це побачила вчитель і намагалася самостійно затримати чоловіка, але він її відштовхнув і втік. Його затримали того ж дня працівники поліції. Затриманий пояснив, що майно потерпілих продав, а гроші витратив.

Зловмиснику 49 років і він шість разів судимий за крадіжки. Були відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» та ч.2 ст.186 КК України «Грабіж». Згідно з вироком суду чоловіка визнано винним у інкримінованих йому злочинах та призначено покарання у вигляді 4-х років позбавлення волі.