Херсонка порівняла міську раду зі стоматологією

7 лет назад 0

Херсонська блогер та громадська діяч Євгенія Вірлич порівняла міську раду зі стоматологією. Свої висновки вона написала у соцмережах:

"Звернулась до Обласної стоматологічної поліклініки. Гострий зубний біль — потрібна пломба. Зайшла об 11.45 — вийшла задоволена життям о 13.10. Обслуговування швидке — жодних черг. Черги невеличкі є там, де протезують. Сучасне обладнання, приємні лікарі і медсестри, дуже чуйні і ввічливі. Лікар-терапевт відправляє оперативно інформацію анестезіологам та рентгенологам — ті так само оперативно в автоматизованому режимі реагують. З мене вимагалось тільки пройти 5 метрів в один бік та в інший і назвати прізвище.

Я вередлива щодо лікарень — мені подавай виключно хороше обладнання і мінімум зусиль з мого боку. Тут мене все задовольнило. Чистенько, приємно, прохолодно (при цьому, кондиціонерів не чутно, отже, якісне обладнання для охолодження). А головне — майже все автоматично, окрім роботи медперсоналу безпосреденьо з лікування. Записатись можна навіть за мобільним телефоном. Я приходила без запису — просто з гострим болем. Лікування каналів плюс пломба мені обійшлось у 349,20 грн. Офіційно, через касу. Раніше я лікувалась у приватних лікарнях, але там мені не сподобались ціни (ті самі послуги вже два роки тому дорожчі 500 грн. були) плюс було таке, що я зуб "переліковувала". Знову ж таки, кому як.

Я розумію, що забезпечити електронне обслуговування у даному випадку нескладно. Чому цього не хоче міська рада для своїх послуг, незрозуміло. Тим паче, у нас є ХНТУ, який випускає фахівців у цьому напрямку. Я, до речі, одна з таких тіпа. Хоча ні, зрозуміло: це ж унеможливлює "ліві" кошти".