Херсонська обласна бібліотека для юнацтва зібрала останню у цьому році «стімпанкову» зустріч

5 лет назад 0

22 грудня у читальній залі Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Б.А.Лавреньова було драйвово і кавово, адже на заключну у цьому році «стімпанкову» зустріч зібралися завсідники молодіжної літературної кав’ярні ЛітTERRA.

Разом з господинею кав’ярні Юлією Майстренко гості поринули у вікторіанську епоху та жанр стімпанк. У рубриці «Книжка до кави» познайомилися зі знаковими книжками цього жанру, а у рубриці «Цікаво про каву» досліджували традиційну англійську чайну церемонію доби королеви Вікторії.

У рубриці «Спеціальний гість» спілкувалися з режисером та автором предметів інтер’єру у стилі стімпанк Олександром Юдіним.

Разом з Петром Горбуновим у рубриці «Сторінки історії» говорили про історію як науку та визначали, на що спиратися у вивченні цієї науки.

Музичні подарунки від Олекси Рунди та гурту «LINROCK» додали особливої атмосфери зустрічі, а «Співання по колу» згуртувало присутніх і нагадало улюблені пісні.

Як завжди, смакували запашною кавою від кав’ярні «Дон Марко». А ще писали експромти, грали в «Несправний телефон» і обговорювали кінострічки у жанрі стімпанк.