Херсонська обласна рада висловлює свої співчуття родині Дениса Лошкарьова

5 лет назад 0

Херсонщина втратила іще одного героя…

15 грудня під Маріуполем в районі проведення операції Об’єднаних сил в результаті обстрілу загинув офіцер батальйону спеціального призначення військової частини 3035, херсонець Денис Лошкарьов.

За час мирного життя він був першокласним юристом та головою Апеляційного комітету Херсонської обласної федерації футболу. Мав власний бізнес та чудову сім’ю. Проте, коли ситуація в країні загострилась, він одним із перших став на захист Херсона від проросійських осіб. Згодом на добровольчих засадах зайняв пост голови Херсонської самооборони. 3 лютого 2015 року отримав повістку до військкомату та вже через два дні – 5 лютого – у складі батальйону «Донбас» відправився на військові навчання, а відразу по їх завершені в зону проведення АТО. Пройшов Широкино і потім об’їздив всю лінію фронту.

У 39-річного Дениса Лошкарьова залишилися двоє синів, дочка і дружина.

Херсонська обласна рада висловлює свої співчуття родині Героя. Світла пам’ять про нашого земляка, який віддав найдорожче – життя, відстоюючи суверенітет та територіальну цілісність нашої держави, назавжди залишиться у наших серцях.

Як повідомляє сайт Херсонської міської ради, прощання з Денисом Лошкарьовим відбудеться у середу, 19 грудня, в обласному палаці молоді та студентів. Церемонія розпочнеться об 11:00 та триватиме до 13:00.

Похоронять Дениса на кладовищі Геологів на Меморіалі пам’яті загиблих бійців АТО.