Херсонська обласна рада затвердила прийняття нового навчального корпусу «Школи гуманітарної праці»

6 лет назад 0

Херсонська обласна рада прийняла рішення «Про прийняття до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Херсонської області об’єкту закінченого будівництва-навчального корпусу, який знаходиться за адресою: м. Херсон, вул. Молодіжна, 33».

Зазначений навчальний корпус був збудований по проекту шляхом реконструкції частини цілісного майнового комплексу орендованого у Херсонської міської ради. Так як після проведення усіх робіт та поліпшень орендованих приміщень змінилися характеристики об’єкту оренди та його функціональне призначення, було створено новий об’єкт, який обласна рада прийняла до своєї власності. Керівнику закладу необхідно здійснити заходи щодо набуття та реєстрації права оперативного управління вказаним нерухомим у відповідності до норм чинного законодавства України.

У новому триповерховому корпусі площею 1098,3 кв. м. розміщено 8 навчальних класів (у тому числі кабінет фізики та кабінет робототехніки), актова зала, танцювальна зала. Створення таких умов дозволить збільшити кількість учнів «Школи гуманітарної праці» на 240 чоловік.

Керівництво комунального закладу «Навчально-виховний комплекс «Школи гуманітарної праці» підтверджує імідж закладу як одного із освітніх центрів Херсонщини, де працюють справжні професіонали та навчаються талановиті діти. Покращення інфраструктури – важливий етап удосконалення різних напрямів роботи школи.