Херсонська область: рятувальники проводять рейди на узбережжі Чорного моря

7 лет назад 0

Упродовж усього оздоровчого періоду голопристанські рятувальники контролюють ситуацію з дотриманням громадянами правил безпечної поведінки на воді та стану готовності місць масового відпочинку на водних об’єктах. Але, на превеликий жаль, іноді відпочиваючі нехтують елементарними правилами безпеки, гадають, що з ними нічого прикрого не станеться і така самовпевненість в свою чергу призводить до трагічних наслідків. З метою попередження випадків загибелі людей на водних об’єктах, 27 липня рятувальники Голопристанського райвідділу ГУ ДСНС області провели рейд на узбережжі Чорного моря в селі Залізний Порт.

Фахівці ДСНС поділилися з ними не тільки знаннями з правил безпеки, а й роздали інформаційні листівки та пам’ятки.

Особливу увагу рятувальники приділили дітям. Оскільки залишені без догляду дорослих, вони починають бешкетувати на воді і це часом призводить до трагедії.

Рятувальники зверталися до громадян з проханням дотримуватись елементарних правил поведінки на воді. Залишається сподіватися, що набуті знання по правилах безпеки життєдіяльності допоможуть громадянам в майбутньому надати допомогу людині, яка потопає, або навіть врятувати чиєсь життя.

Пам’ятайте: тільки разом ми зробимо життя безпечнішим!

ГУ ДСНС України у Херсонській області