Херсонські дівчата змагались у Івано-Франковську у фіналі змагань з футзалу

7 лет назад 0

З 4 по 8 травня в селищі Ворохта Івано-Франківської області відбулися Всеукраїнські фінальні змагання першості ВФСТ «Колос» АПК України з футзалу 2017 року серед команд дівчат 2002/2003 та 2004/2005 років народження, у яких узяли участь по 5 команд, переможниць зональних змагань.

Змагання організувала, профінансувала і провела Центральна рада ВФСТ «Колос» АПК України.

Нашу область у змаганні дівчат 2002/2003 років народження представляла команда «ДЮСШ — Таврія» місто Нова Каховка Новокаховської ДЮСШ «Таврія» (директор Валерій Дружинін).

Змагання відбулися за коловою системою у одне коло. Наші дівчата виграли у команди «Лідер» Полтавська область з рахунком 2:1, зіграли унічию 0:0 з господарками змагань командою «Колос» Івано-Франківська область, та 2:2 з командою «Багіра» Донецька область та програли команді «Ковельчанка» Волинська область з рахунком 0:1. І у підсумку, набравши 5 очок, стали бронзовими призерками змагань.

Бронзові нагороди першості ВФСТ «Колос» АПК України з футзалу 2017 року серед команд дівчат 2002/2003 років народження вибороли юні футзалістки Єлизавета Лопушанська, Регіна Волкова, Аліна Туровнік, Тетяна Гаран, Анастасія Червона, Тетяна Хрустальова, Ганна Роменська, Валерія Соломіна, Тетяна Нікуліна та Вероніка Уманець, а також тренери Анатолій Туровник та Андрій Ківнюк, які були нагороджені пам’ятним кубком, дипломами та медалями ВФСТ «Колос» АПК України.

Організаційну та фінансову підтримку участі команди у змаганні надали Новокаховська міська рада (міський голова Володимир Коваленко, начальник відділу сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Наталія Таран), Херсонська обласна організація ВФСТ «Колос» АПК України (голова обласної організації В’ячеслав Роль), батьки спортсменок.