Херсонські глядачі переглянули прем’єру фільму «Час хризантем»

7 лет назад 0

Один з яскравих прикладів українського інді-кіно "Час хризантем" вийшов в український прокат 1 червня за підтримки Держкіно України.

Презентувати кінострічку до Херсона приїхав режисер та сценарист фільму Дмитро Мойсеєв, який перед показом прем’єри провів прес-конференцію та активно спілкувався з відвідувачами і гостями заходу.

Приїзд Дмитра Мойсеєва особливий ще й тим, що він наш земляк, родом з Херсону, але вже довгий час живе і фільмує в м. Києві. Його роботи є учасниками багатьох як міжнародних, так і українських конкурсів.

Так, режисер, розповідаючи про процес зйомки, зазначив, що в сюжеті перевага віддається розкриттю тем свободи людини, її особистого призначення. Над фільмом працювала творча група, задіяна у дебютному фільмі Дмитра Мойсеєва «Такі красиві люди». Головну роль у «Часі хризантем» виконала Алла Бінєєва, знайома глядачеві по першій стрічці режисера. У фільмі також знялися відомі київські актори театру і кіно: Пьотр Армяновський, Ігор Рубашкін, Андрій Кронглевський, Костянтин Данилюк.

Паралельно з прокатом в Україні міжнародна прем'єра фільму відбулася на 16th Transilvania International Film Festival (Румунія).

Після прес-конференції відбувся показ фільму "Час хризантем", по завершенню якого всі присутні мали змогу поспілкуватися із творчою групою.

Херсонська ОДА