Херсонські каратисти – найсильніші!

5 лет назад 0

Із Польщі додому, на Херсонщину, сьогодні повернулися наші каратисти. Протягом кількох днів херсонські спортсмени у складі національної збірної з кіокушин карате боролися за звання чемпіонів у змаганнях Кубку Європи. Результат приголомшливий: 43 призових місця — 18 перших, 11 других та 14 третіх.

Зустрічали чемпіонів керівники області, батьки спортсменів, журналісти.


«Щороку, із року в рік, ви показуєте всій Україні, всьому світу, що Херсонщина – найкраща! І все це завдяки зусиллям Президента федерації Сергія Всеволодова. Велика шана Вашій невтомній праці, низький уклін батькам за підтримку, щира подякам спортсменам за характер та перемоги» , — привітав Сергія Всеволодова та присутніх голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер.

Сам Сергій Сергійович подякував керівникам ХОДА та обласної ради за теплий прийом, поділився враженнями від поїздки, та зазначив, що географія медалей, які наші спортсмени привозять додому з чемпіонатів Європи, простягається до таких населених пунктів як Каланчак, Генічеськ, Іванівка, Каховка тощо.


«Що б не відбувалося, ми завжди стоятимемо на п’єдесталах пошани й прославлятимемо не тільки Україну, а й саму Херсонщину», — зазначив Президент Українського Союзу Кіокушин карате, шихан Сергей Всеволодов.




Наостанок голова облради запропонував пану Всеволодову рекомендувати тренерів та спортсменів для урочистого їх нагородження на найближчій сесії Херсонської обласної ради.