Херсонські креативні жінки: від ідеї до справи

5 лет назад 0

Від ідеї до справи. Чи здатні жінки створити гідну конкуренцію чоловікам у бізнесі? Як поєднати домашні турботи із діловим життям? Секретами та порадами успішної реалізації та ведення бізнесу ділилися 20 відомих бізнес-леді Херсоонщини під час конференції
Організатором заходу виступив Центр інформаційної підтримки у м. Одеса в рамках ініціативи “EU4Business”. Загалом в українських містах було створено 15 таких центрів. Херсон до їх числа не потрапив, тому сусіди приїхали до нас.
Жінки у бізнесі – реалії сьогодення. Протягом останніх років прекрасна стать не лише успішно влилася у ділове середовище, але й зуміла створити власну бізнес-субкультуру. Голова правління бізнес-асоціації «Ми херсонці» Віталій Бєлобров перераховує переваги її переваги: клієнтоорієнтованА, соціально відповідальна, гнучка і націленоа на досягнення результатів у стосунках з партнерами і навіть конкурентами.
Експерт з раннього розвитку дітей та директор школи нових дітей Альона Кедровська ділиться, такі інформаційні платформи дозволяють жінкам не боятися реалізовувати свій потенціал у громадах. Ділиться й власним досвідом – створювати щось нове зовсім не важко.
А ось засновниця Всеукраїнського жіночого фестивалю Аніме Світлана Бєлоброва-Бєреш присутніх сьогодні буде мотивувати. Бізнес-леді переконана, це є рушійною силою при створенні власної справи та його подальшої продуктивності.
Про мотивацію під час свого виступу говорила і спікер заходу Ольга Ботвінова.
Коуч-тренер Ольга Ботвінова є постійним учасником подібних заходів по всій Україні. Зазначає такі колаборації об’єднують досвід команд для нових бізнес-можливостей.