Херсонські патрульні затримали водія у стані наркотичного сп’яніння

4 года назад 0

На одній з АЗС на вулиці Нафтовиків перебуває водій у стані наркотичного сп’яніння. Про це повідомляє Патрульна поліція Херсонської області.

Такий виклик отримали патрульні учора близько 3-ї години ночі. Зі слів працівників станції, чоловік зайшов до вбиральні й пробув там майже годину. Вийшов він лише після зауважень співробітників. А після нього там знайшли використаний шприц. Також заявник додав, що громадянин сів до автомобілю BMW Х3 та скоріш за все заснув.

На місці інспектори дійсно побачили вказаний транспортний засіб. Проте на очах у поліцейських автомобіль рушив, а водій не пристебнувся паском безпеки. Тож охоронці порядку його негайно зупинили.

У громадянина за кермом патрульні дійсно помітили ознаки наркотичного сп’яніння. Той визнав, що вживав заборонені речовини. З його слів, зробив ін’єкцію метадону. Однак від проходження у встановленому законом порядку медичного огляду відмовився.

Інспектори склали на 42-річного чоловіка протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та винесли постанову за ч. 5 ст. 121 (Порушення правил користування ременями безпеки) КУпАП.