Херсонський аеропорт обслуговуватиме українські гелікоптери

7 лет назад 0

22 травня Міжнародний аеропорт Херсон підписав угоду з ПАТ «Авіакомпанія «Українські вертольоти» про надання комплексу послуг по організації аеропортового та наземного обслуговування.

«Аеропорт Херсон приваблює партнерів тим, що ми надаємо цілий комплекс послуг та заходів для авіакомпаній. Завдяки унікальному природному комплексу Херсонської області, що поєднує в собі піщані пустелі, великі ліси, степ, річки, море, авіакомпанії мають можливість проводити тренувальні рейси з аварійно-рятувальної підготовки, підготовку екіпажів для виконання пошуково-рятувальних робіт, підготовку екіпажів для виконання медичної евакуації. Для аеропорту Херсон велика честь надавати послуги авіакомпаніям такого рівня», — повідомив в.о. директора Міжнародного аеропорту Херсон Віталій Кучерук.

Додамо, що вертолітний парк авіакомпанії «Українські вертольоти» налічує 28 повітряних суден Мі-8, які виконують роботи в рамках миротворчої місії ОНН (Республіка Судан, Демократична Республіка Конго, Сомалі, Південний Судан).