Херсонським ЗМІ на замітку: «Інститут масової інформації оголошує конкурс фотографії про роботу журналістів».

7 лет назад 0

Інститут масової інформації запрошує фотокореспондентів до участі у конкурсі фотографій про роботу журналістів.

До конкурсу приймаються власні фотографії, які були раніше опубліковані або публікуватимуться вперше. На фото має бути зображено журналіста/журналісток чи груп журналістів при виконанні професійних обов’язків.

П’ять найкращих фото отримають грошову винагороду.

Сума винагороди становить 8 тис грн за перше місце, 5 тис грн за друге місце, 4 тис грн за третє місце, 3 тис грн за четверте місце, 2 тис грн за п’яте місце.

Одна особа може подати на конкурс не більше 5 фото.

Вимоги до робіт, що подаються на конкурс:

— фото має висвітлювати діяльність журналістів при виконанні службових обов’язків;

— оригінал або фото із застосуванням корекції, що не змінює суті зображуваного на фото (не менше 3000, але не більше 5000 пікселів по довшій стороні);

— фото має бути інтелектуальною власністю автора або він має отримати згоду інших співвласників на подання фото на конкурс на викладених тут умовах;

— фото має бути підписано наступним чином: «Назва фото, що розкриває його суть, місце, де було зроблено, та дата»;

— фото має бути зроблено у період 2013-2017рр.

Звертаємо увагу, що всі фотографії, які надіслані на цей конкурс, відповідними володільцями прав інтелектуальної власності надаються ГО «Інститут масової інформації» з правами на відтворення, оприлюднення, опублікування, публічне сповіщення та публічний показ фото (із зазначенням авторів, правоволодільців, без мети отримання прибутку).

Матеріали на даний конкурс з позначкою "Фотоконкурс ІМІ" потрібно надсилати на адресу info@imi.org.ua до 20 травня 23.59 включно.

Для оцінки матеріалів, надісланих на конкурс, ІМІ створює Конкурсну комісію, до якої увійдуть представники ІМІ, Freedom House та відомі фотокореспонденти.

Фотографії-переможці будуть виставлені на виставці до Дня журналіста, що відбудеться у Києві 6 червня 2017 року, та оприлюднені на сайті Інституту масової інформації .