Як херсонці святкували День міста

6 лет назад 0

Херсонці відсвяткували 240-річчя рідного міста. Однією з головних локацій стала вул. Суворова, на якій було проведено різножанрове розважальне шоу Suvorov street fest. На гостей та містян очікувала лавка майстрів хенд мейду, художники та найсмачніші ласощі від херсонських кухарів. Привітати рідне місто з ювілеєм зібралися танцювальні колективи, вокалісти, а також письменники, які декламували власну творчість.

Усі бажаючі мали змогу не лише насолодитися концертною програмою, а й стати учасником фестивалю, взявши участь у майстер-класі з пристрасного танго та сальси від професійних шкіл. Родзинкою святкування став яскравий театр живих вуличних скульптур та металеві роботи від митця Херсонщини Сергія Демченко.

Журналісти влаштували для людей цікаве опитування, яке дозволило не тільки перевірити знання історії, а й пофантазувати.

«Попри погоду, ми все ж таки приїхали привітати рідне місто з Днем народження та побажати йому процвітання. Впевнена, що цьогорічне святкування запам`ятається надовго, адже давно вулиця Суворова не була такою «бадьорою» та мальовничою», — прокоментувала Олена.