Ізраїльский спеціаліст виступить на IT Day у Херсоні

6 лет назад 0

28 квітня о 15:00 у рамках проведення IT Day Kherson на Вас чекатиме доповідь іноземного гостя – Натана Коуса.

«IT DAY Kherson» виходить на міжнародний рівень. І вже у перший день на конференцію завітає ІТ-спеціаліст із Ізраїлю – високотехнологічної, прогресивної країни.

Натан Коус виступить із доповіддю «Як збудувати команду Lead Generation Sales для IT послуг без великих вкладень».Йому буде чим Вас здивувати і чого навчити, адже він пройшов складний шлях у технологічній сфері. 28 квітня фахівець розповість як можна полегшити цей шлях і досягти високих результатів швидше. Рекомендації Натана стануть у пригоді директорам і менеджерам. Вас чекатимуть відповіді на питання: Як зібрати команду? Як систематизувати роботу фрілансерів та штатних працівників? І все це для того, щоб генерувати від десяти якісних лідів у місяць для ІТ послуг на Заході за копійки.

Також Ви зможете скористатись можливістю безкоштовно, у якості учасника «IT DAY Kherson», особисто поспілкуватись із Натаном.Зазвичай його консультаціїкоштують 250$, а методичка оптимізації профілю в LinkedIn -40$. Проте для Вас вони стануть приємними бонусами. Також учасники заходу зможуть протестувати програму «Великі контракти в LinkedIn» протягом десяти днів (до 9 травня всього за 10$).

Потрапити на доповідь Натана та інших спікерів «IT DAY Kherson» просто. Для цього варто лишезареєструватись і придбати квитки на офіційному сайті: http://itday.kagency.ks.ua/

Нагадуємо, що «IT DAY Kherson» триватиме 28-29 квітня :

28 квітня: «Я цікавлюсь ІТ» (11:00-15:00),«Близько технічне ІТ»(15:00-20:00)

Унікальна можливість детально ознайомитись з ІТ сферою, дізнатись про можливості та специфіку роботи. Дізнавайтесь більше про напрямки ІТ та обирайте те, що підходить саме Вам. Ви почуєте захопливі історії спікерів та отримаєте цінні поради фахівців.

29 квітня: День для ІТ спеціалістів

Протягом другого дня наIT DAY KHERSONхерсонські ІТ спеціалісти отримають змогу здобути нові знання, покращити фахові навички та самовдосконалитись. А ще, це чудова можливість зав’язати нові корисні знайомства, поспілкуватись у неформальній обстановці з колегами, які представляють різні компанії міста і країни.

Для Вас безкоштовні кава-брейки і вечірка у кінці дня, де можна буде особисто поспілкуватись зі спікерами та представниками компаній.