Житель Горностаївського району через термінові справи угнав автомобіль

5 лет назад 0

У Горностаївське відділення поліції звернувся 30-річний житель одного з сіл. Він повідомив, що на власному автомобілі «ВАЗ-2101» приїхав працювати в поле, автівку залишив на узбіччі. Коли через кілька годин вирішив перевірити транспортний засіб, його на місці не було. Разом з колегами чоловік відшукав автомобіль за кілька кілометрів, замок запалювання був пошкоджений. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Співробітники Горностаївського відділення поліції відпрацювали всіх працівників, які того дня були в полі. Під підозру потрапив 18-річний хлопець, якого не було на робочому місці в проміжок часу, коли стався злочин. Інші робітники розповіли, що хлопець просив підвезти його в сусіднє село, але йому відмовили.

Поліцейські розшукали хлопця і він підтвердив, що того дня згадав про термінові справи у сусідньому селі, просив колег, але ті не погодилися його відвезти. Тоді він побачив автомобіль «ВАЗ-2101» і вирішив на ньому доїхати до місця призначення. Пошкодивши замок запалювання, він завів двигун. Але через кілька кілометрів автівка заглохла і водій покинув її на узбіччі, а сам пішки вирушив у справах.

Як повідомив керівник Горностаївського відділення поліції Олексій Стрижеус, відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом» (карається штрафом від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк).