Житель Нової Каховки прийняв друга за зловмисника і вдарив його ножем

6 лет назад 0

У Новокаховський відділ поліції надійшло повідомлення з лікарні, що туди доставлено 42-річного жителя одного з сіл. У чоловіка діагностували проникаюче ножове поранення грудної клітини. Стан його здоров’я задовільний. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 43-річний односелець потерпілого. Зловмисник пояснив, що ввечері друг прийшов до нього в гості і вони вживали спиртні напої. Вночі товариш пішов від нього, після чого чоловік ліг спати. Приблизно о 02:00 господар прокинувся, вийшов у двір і виявив зникнення свого велосипеда. Він подумав, що його вкрали, тому пішов по селу шукати своє майно. На одній з вулиць він побачив невідомого чоловіка, який котив велосипед. Зловмисник вирішив помститися, як він гадав, крадію. Він підбіг до нього і вдарив ножем у грудну клітину. Коли побачив обличчя невідомого, то впізнав у ньому друга. Чоловік забрав у нього велосипед та сказав, що конфлікт вичерпано. Після цього усі розійшлися по домівках.

Вранці потерпілий прокинувся, почувався зле і побачив кров на одязі, після чого звернувся у лікарню. Також він стверджує, що попросив у друга велосипед, щоб доїхати додому. Той погодився, але через алкогольне сп’яніння згодом забув про це. Наразі зловмисник кається у скоєному.

За словами заступника начальника Новокаховського відділу поліції Андрія Ювченка, зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Чоловіку може загрожувати позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.