Каховські оперативники встановили підозрюваного у крадіжці з будинку пенсіонерки

4 года назад 0

Жертвою зловмисника стала 80-річна жителька міста Каховка, яка проживає одна і не може самостійно пересуватися. В поліцію звернулася соціальний працівник, яка доглядає за пенсіонеркою. Жінка повідомила, що з літньої кухні її підопічної стало зникати майно: холодильник, дві газові плити, посуд та диван. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Працівники Каховського відділу поліції провели ряд оперативно-розшукових заходів та встановили особу підозрюваного у крадіжці. Ним виявився 40-річний місцевий житель, неодноразово судимий за майнові злочини. За місцем проживання чоловіка оперативники вилучили частину викраденого у пенсіонерки майна.

Зловмисник вирішив скористатися тим, що жінка прикута до ліжка, тож не могла побачити, хто саме вчиняє крадіжки. Чоловік кілька разів вносив з літньої кухні речі, які продавав жителям міста. Нині працівники поліції встановили і покупців краденого.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.