«Мандатна» комісія підготувалась до сесії

5 лет назад 0

Готуючись до чергової сесії депутатського корпусу, провела своє засідання постійна комісія обласної ради мандатної, з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, захисту прав і свобод людини, законності і правопорядку, боротьби з корупцією, з питань місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою.

Під головуванням депутата обласної ради Дмитра Бутрія члени комісії розглянули 18 питань та звернень, заслухали звіт про виконання обласного бюджету за 2018 рік та обговорили ще декілька фінансових питань області.

Крім того, депутати розглянули доповіді про виконання програми забезпечення оборонних заходів та надання допомоги військовим частинам у Херсонській області; про підвищення обороноздатності підрозділів прикордонного загону; про виконання регіональної програми антитерористичних заходів на 2018 рік тощо.

Наприкінці засідання голова комісії подякував колегам за злагоджену співпрацю. П’ять питань порядку денного комісії буде винесено на чергову сесію Херсонської обласної ради, яка відбудеться 25 квітня.