Мешканець Каховського району проведе 9 років за гратами за вбивство знайомого

4 года назад 0

Злочин стався у місті Каховка. В районний відділ поліції звернулась мати 21-річного хлопця. Жінка пояснила, що її син не повернувся додому, на дзвінки не відповідав. У той же день правоохоронці знайшли тіло юнака із численними колотими ранами на березі річки, а через два дні затримали й зловмисника. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

В результаті проведених оперативних заходів поліцейські встановили особу підозрюваного. Ним виявися 24-річний приятель загиблого. В його будинку оперативники знайшли викрадений мобільний телефон та пневматичний пістолет, які належали вбитому.

Під час допиту підозрюваного слідчі з’ясували, що в той день приятелі зустрілися на березі річки, де між ними виник конфлікт. Загиблий нібито був винен гроші товаришу і вже довгий час не повертав. Під час сварки 24-річний хлопець дістав ніж з кишені і почав бити ним боржника. Від отриманих ран 21-річний юнак загинув. Нападник перевірив кишені товарища, забрав його особисті речі та повернувся додому.

За даним фактом були відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.115 «Умисне вбивство» та ч.1 ст.185 «Крадіжка». Суд визнав чоловіка винним у інкримінованих йому злочинах і призначив покарання у вигляді 9 років та 6 місяців за гратами.