Міський голова Нової Каховки провів нараду з підрядниками щодо будівництва Олімпійського Центру Н2О

3 года назад 0

Сьогодні, 8 червня, в малій залі засідань Новокаховського виконавчого комітету міський голова Володимир Коваленко провів нараду з нагоди початку будівництва Центру Олімпійських видів спорту “Н2О Нова Каховка”.

Про це  повідомила прес-секретар міськвиконкому Ірина Дахновська.

Разом зі своїми заступниками Леонідом Чурсиновим та Сергієм Хоменком, генеральним проектувальником ТОВ «СПОРТПРОЕКТ», «АТМ» Володимиром Шуміліним, представниками АТ “Херсонобленерго” та комунальних підприємств, керівниками структурних підрозділів, які брали участь у розробці проектної документації будівництва майбутнього центру, міський голова Нової Каховки зустрівся з представниками підрядної компанії ТОВ “Абсолют-Клімат”, яка буде втілювати цей масштабний і такий важливий для всієї Херсонщини проект в життя.

Основною метою сьогоднішньої зустрічі стало знайомство замовників і виконавців робіт, налагодження комунікації задля ефективної співпраці всіх учасників проекту та окреслення першочергових завдань.

Ми маємо мету і маємо потужну команду досвідчених професіоналів, яка добросовісно працювала над розробкою проекту комплексу “Н2О Нова Каховка”. І ми сподіваємося, що представники фірми-підрядника, в свою чергу, також налаштовані на гарний результат нашої співпраці. Немає питань, які неможливо вирішити, я переконаний в цьому ” – зазначив Володимир Коваленко.

Будівництво центру Олімпійських видів спорту Н2О Нова Каховка буде здійснюватися у форматі співфінансування, на яке з бюджету Новокаховської громади вже виділено 10 млн грн.

Зазначимо, що об’єкт планується бути введеними в експлуатацію протягом 2021-2023 років.

Джерело