Моряки повторно блокуватимуть трасу

3 года назад 0

ГО «Українське об'єднання моряків» (Ukrainian Seafarers Union) повторно збирає моряків 12 лютого 2021 року в Одесі, Києві, Херсоні, Ізмаїлі, Маріуполі на всеукраїнську акцію протесту проти корупції у сфері дипломування моряків та неадекватної реакції керівництва морської галуззі на попередню акцію протесту, яка відбулась 25 січня 2021 року. В Одесі планується перекриття траси Одеса-Київ. У столиці України планується пікет біля Посольства США в Україні.

Звертаючись до моряків, членів їхніх родин, родичів та друзів, ГО «Українське об'єднання моряків» зазначило наступне:

«Мало того, що Міністерство інфраструктури України & Co створює корупційні умови, ніяк не відреагувало на Всеукраїнський протест моряків 25 січня 2021 року, так воно ще й звинувачує моряків України в тому, що вони не є моряками, що проблема корупції відсутня! Вони тримають всіх за дурнів, у тому числі Президента України! Вони нахабно брешуть всім, щоб зберегти корупцію! Це історія про те, коли більше сказати нічого, а виправдовуватися потрібно! 12 лютого 2021 року о 9:30 відбудеться черговий масштабний протест моряків України! Якщо хтось з чиновників вважає, що в сфері підготовки та дипломування моряків немає тотальної корупції, а протести проплачені — ЗАПРОШУЄМО ВСІХ ЧІННОВНІКОВ 12 ЛЮТОГО НА ПРОТЕСТ ДО ОДЕСИ! МІНІСТРА ІНФРАСТРУКТУРИ ТА В.О. НАЧАЛЬНИКА МОРСЬКОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ЗАПРОШУЄМО ОСОБИСТО!

Ми вимагаємо:

1) Зустрічі з Президентом України.

2) Створення Робочої групи при Офісі Президента.

3) Відставки Міністра інфраструктури України Владислава Криклія.

4) Відставки В.О. Начальника Морський адміністрації України Андрія Глазкова.

Місце проведення акцій протесту:

— ОДЕСА (за участю моряків з МИКОЛАЄВА): перекриття траси Одеса-Київ біля КП «Дачне» (перший пост поліції, учасників без власного транспорту чекатиме автобус біля головного входу в одеський автовокзал (вул. Колонтаївська, 58)).

— КИЇВ: Посольство США в Україні вул. Авіаконструктора Ігоря Сікорського, 4 (колишня вул. Танкова).

— ХЕРСОН: Херсонська обласна державна адміністрація (площа Свободи, 1)

— ІЗМАЇЛ: Ізмаїльська міська рада (проспект Суворова, 62).

— МАРІУПОЛЬ: Театральна площа, 1.

Детальніше про корупційні схеми:

https://usunion.com.ua/ korupczijni-shemy/

https://usunion.com.ua/event/ ukrayinski-moryaky-povtorno- blokuvatymut-trasu-odesa- kyyiv/