На Херсонщине открывается новый «MULTIPLEX»

5 лет назад 0

В Скадовске готовятся к открытию Мультиплекса и уже начинают делать расчеты для установки в первом полугодии 2019 года.

Об этом сообщил Сергей Мовчан представитель Нацсовета Украины в Херсонской области.

После этого «проблемными» районами с вещанием остаются Великоалександровский, Высокопольский, Верхнерогачинский и Новоронцовский.

Для того что бы устранить данные проблемы, нужно приобрести еще минимум 2 цифровых передатчика-пока этот вопрос остаётся не решенным.


Уточнение

После выхода публикации редакция получила сообщение от представителя сети кинотеатров «MULTIPLEX» с опровержением данной информации:

Хочемо зробити уточнення, ми не відкриваємо новий кінотеатр у Скадовську і ця інформація не є вірною. Ви отримали коментар від Сергія Мовчана представника Нацради України в Херсонській області, однак він не володіє інформацією з приводу відкриття наших кінотеатрів, таку інформацію ви можете отримати тільки від офіційних джерел прес-служби мережі Multiplex та генерального директора мережі кінотеатрів Multiplex, Віталія Писаренко. Що до Нацради, то Сергія Мовчан скоріше за все мав на увазі національне мовлення, зараз дуже активно Україна переходить на новий формат цифрового мовлення, саме у цьому контексті було сказано і ніяк не стосується нашої мережі.

Що до походження слова мультиплекс — це багатозначне слово, яке вживається у контексті телевізійного та радіомовлення, а ще Multiplex — це назва мережі кінотеатрів.

Ксенія Чепенко, я PR manager мережі кінотеатрів Multiplex