На Херсонщині чоловік через ревнощі вбив співмешканку

6 лет назад 0

У Голопристанське відділення поліції надійшло повідомлення від жительки одного з сіл. Жінка розповіла, що під час вживання спиртних напоїв зі своїм знайомим він зізнався у вбивстві своєї співмешканки. За адресою проживання чоловіка виїхала слідчо-оперативна група. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

В будинку поліцейські виявили тіло 54-річної жінки з ознаками насильницької смерті. У неї були численні забійні рани голови та садна по всьому тілу. Працівник поліції затримали 45-річного співмешканця загиблої. Чоловік виявився раніше судимим за крадіжки.

Він пояснив, що дві доби тому разом зі співмешканкою вживав спиртні напої. Під час застілля він згадав, що бачив жінку в компанії незнайомого чоловіка і подумав, що то її коханець. Через це між цивільним подружжям виникла сварка. Зі слів зловмисника, співмешканка образила його чоловічу гідність, тому він її сильно побив. Коли зрозумів, що жінка померла, то кілька днів пиячив.

Як повідомив очільник Голопристанського відділення поліції Володимир Пісоцький, наразі зловмисник заарештований. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.