На Херсонщині чоловік забив палицею свого товариша

7 лет назад 0

У Новотроїцькому районі під час застілля 66-річний чоловік забив до смерті свого товариша дерев’яною палицею. У поліції підозрюваний зізнався, що потерпілий рік тому, нібито, вкрав в нього цінні речі та не хотів повертати. Він вирішив провчити односельця та декілька разів вдарив його палицею по голові.

До чергової частини Новотроїцького відділення поліції надійшло повідомлення місцевої жительки про те, що її 49-річний син декілька днів тому пішов з дому та до теперішнього часу не повернувся, на зв'язок не виходить. Поліцейські опитали жінку і встановили, що чоловік може перебувати у своїх товаришів, які жили неподалік. В будинку за вказаноюадресою оперативники виявили тіло зниклого з чисельними травмами голови. За висновком експертів, смерть потерпілого настала в результаті закритої черепно-мозкової травми. В будинку також знаходились три чоловіки, які були у стані сильного алкогольного сп’яніння. Поліцейські з’ясували, що того дня компанія вживала спиртні напої. Один з гостей посварився з потерпілим, схопив дерев’яну палицю та наніс йому декілька ударів по голові. В результаті отриманих ушкоджень чоловік помер.

Як розповів начальник Новотроїцького відділення поліції Сергій Леона, підозрюваним виявився 66-річний безробітний місцевий житель. За словами підозрюваного, потерпілий рік тому, нібито, вкрав в нього цінні речі та не хотів повертати. Тому він вирішив його провчити та декілька разів вдарив палицею по голові.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство» (карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років).