На Херсонщині горіла суха трава та сміття

7 лет назад 0

23 червня на території області 7 разів горів сухостій і сміття, повідомляють у ГУ ДСНС у Херсонській області. У деяких випадках вогонь перекидався на споруди.

Так, о 10:45 на вулиці Прибрежній в смт Лазурне Скадовського району від горіння сухостою зайнялася трансформаторна підстанція. До ліквідації цієї пожежі залучалося чергове відділення 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини та команда місцевої пожежної охорони селища. Вже об 11:10 загоряння було локалізовано, о 12:01 ліквідоване повністю.

О 15:31 на номер Служби порятунку «101» поступила інформація про пожежу у с.Качкарівка Бериславського району. За місцем виклику виїхало чергове відділення 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю вогнеборці з’ясували, що пожежа з сухої трави перекинулася на споруди – нежитлову площею 24 кв.м і господарчу – 4 кв.м. Локалізували займання о 17:30, а ліквідували о 20:30.

У решті випадків до гасіння пожеж сухостою залучалися пожежно-рятувальні підрозділи Білозерського, Суворовського, Каховського, Чаплинського районів і м.Нова Каховка.